Disney gyerekműsor

Disney gyerekműsor

Sok sok éve az egyik legkedvesebb féltve örzött álmom az volt, hogy Disney hercegnős dalokat énekelhessek gyerekeknek... :)

Most végre ez az álmom is valóra vált, hiszen 2022 től elérhető Disney hercegnős műsorom, ahol nem csak a dalválogatás 100% Disney, de én magam is egy picit hercegnősre veszem a figurát, és bizony felhúzom az üvegcipellőt (amit maga Hamupipőke adott nekem kölcsön:-) ) a hercegnős pörgős szoknyámat és az összes királylányos ékszeremet, hogy egy röpke fél órácskára én magam is hercegnő lehessek, ami ugyebár minden kislány álma.:)

Természetesen a műsor tematikáját illetően a fiúkra is gondoltam, így biztosan kislányok és kisfiúk egyaránt élvezik majd ezt az interaktív közösen táncolós és éneklős gyerek műsort! Felcsendülnek ikonikus dalok a Jégvarázsból, Mulanból, és a Szépség és a szörnyből, de jön még Moana és Pocahontas is.

A műsor végén apró meglepetéssel is kedveskedem a gyerkőcöknek, hogy a találkozásunk örök emlék maradjon.

Igyény szerint (zártkörű rendezvényeken, szülinapokon, ovikban, stb..) ahol hincs megfelelő technika, a hangosítást mi biztosítjuk, így emiatt sem kell aggódni.:) 

Műsor megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.